Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Cartes juliol 2013

Els arbres del parc popular
Un any més, i a iniciativa de l’Ajuntament del nostre poble, el dimarts 25 de juny es va fer la passejada per conèixer els arbres de la Llagosta.
Aquest cop, però, ens vam centrar en el Parc Popular, ja que d’aquesta manera podíem estudiar una gran varietat d’espècies en poc territori. Per altra banda, es posava en valor aquest espai verd, fruit d’una llarga lluita ciutadana.
Com a responsable de l’activitat, he de dir que per a mi sempre és un goig comprovar que en major o menor grau, no és tracta de valorar les xifres, els veïns i veïnes responen a la convocatòria, cridats per l’interès de descobrir la natura més propera. Perquè d’això es tracta: apropar-se als arbres de la nostra vila, per descobrir-ne les seves intimitats i conèixer-los millor. Ja se sap: només es pot estimar allò que es coneix.
Però, a més, tot aquest exercici es fa de manera compartida, com un exercici de convivència ciutadana, democratitzant el coneixement… Què més es pot demanar?
Espero que hagi resultat gratificant… I fins la pròxima!
F. Xavier Sanz Mestre i naturalista

CFA la llagosta
A la vida has de prendre decisions contínuament. Una d’aquestes va ser que per circumstàncies laborals generades per la crisi no vaig veure més sortida que tornar a estudiar per reorientar el meu perfil professional.
El neguit i la por de fer-ho em generava molta ansietat, però al Centre de Formació de persones Adultes (CFA) de la Llagosta vaig trobar el que necessitava.
En primer lloc, una bona formació, però no només això, també un equip de professionals entregats a la seva feina, que durant tot el temps que va durar el curs, em va ajudar i recolzar perquè sortís endavant.
Estic molt agraït a l’esforç, a les ganes de treballar i la il.lusió que van posar per donar-me aquella empenta que jo necessitava tant.
Després de sortir del CFA la Llagosta, i gràcies a l’autoestima que em van injectar, vaig decidir continuar estudiant per obrirme un nou camí, un camí que s’ha fet possible finalment i del que n’estic molt orgullós.
Carlos Ragel Viciana

Publicitat

Publicitat

Més notícies