Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra, campiona d’Europa d’atletisme veterà a Polònia

Sonia Bocanegra suma els campionats per medalles. El darrer va ser l’Europeu de veterans de pista coberta a Torun (Polònia) amb l’or a la prova de relleus dels 200 metres llisos. La llagostenca va pujar a l’esglaó més alt amb el combinat d’Espanya el 28 de març.

La llagotenca havia pres part a les proves individuals dels 60 i 200 metres llisos sense poder fer medalla, tot i que en 60 metres va ficar-se a la final amb el sisè millor temps i en 200 va fer el desè. A la prova de relleus, Bocanegra amb el combinat espanyol, no va trobar rival i es va imposar amb justícia contra Gran Bretanya, segona classificada i teòrica favorita.

En categoria masculina es va estrenar en veterans un altre llagostenc, Raul Gràcia, que va aconseguir el quart lloc a la final del salt de llargada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies