Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense goleja (1-9) l’Alella B en un partit fàcil

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana passat per un clar 1 a 9 a la pista de l’Alella B. Els de la nostra localitat van dominar el partit en tot moment. Al descans, ja guanyaven per 1 a 6. Isidro, Martín i Juanan van fer dos gols cadascun i José Muñoz, Fábregas i Manolito, un.
Els llagostencs es mantenen en primera posició amb 50 punts, un més que el Manyanet Sant Andreu, que ha disputat un partit més que el conjunt de la nostra localitat. La Unión Llagostense jugarà el proper partit l’11 d’abril, quan rebrà la visita del Quatre Barres, que és el quart classificat.
D’altra banda, el segon equip de la Unión Llagostense va derrotar el cap de setmana el Gadex per 3 a 5. Amb aquest triomf a la pista del segon classificat, els llagostencs pràcticament s’han assegurat el títol de lliga al grup A de la Segona Territorial.

Quan faltes dues jornades per acabar la competició, els de la nostra localitat encapçalen el grup amb 50 punts, vuit més que el Gadex, que ha jugat un partit menys.

El 12 d’abril, el segon equip de la Unión Llagostense rebrà la visita de l’Ametlla en un partit en el qual ja es podria proclamar campió de lliga.

Publicitat

Publicitat

Més notícies