Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta emet ‘InfoMarina’, el projecte de recerca de cinc alumnes de l’institut Marina

20150326_172540Ràdio la Llagosta emetrà aquest divendres a les 19.30 h ‘InfoMarina’, el programa elaborat pels cinc alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Marina que enguany han col·laborat amb l’emissora municipal per tirar endavant el seu projecte de recerca.

La Nadia, el Marc, el Sergi, la Xènia i l’Erik han estat tota la setmana treballant en la creació de l’informatiu, una experiència que cap d’ells no havia viscut mai abans. En aquests quatre dies, els alumnes han hagut de pensar i redactar les notícies, fer entrevistes i enquestes, i crear falques promocionals. La majoria dels continguts tenen a veure amb l’institut i amb la Llagosta, i donen compte del punt de vista que pot tenir un jove de 15 anys en relació amb l’actualitat.

Durant el procés de creació, els cinc nois i noies han estat acompanyats d’una mestra i un professional de Ràdio la Llagosta, que els han ajudat a desenvolupar la tasca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies