Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La Mitja Granollers reconeix els dos primers classificats de la Llagosta a la prova

Els guardonats dels diferents municipis. Fotografia: La Mitja Granollers.
Els guardonats dels diferents municipis. Fotografia: La Mitja Granollers.

La Mitja Marató Granollers va reconèixer ahir a Canovelles als dos primers atletes de la Llagosta que van creuar la línia de meta, Cristina Peicasat, del Club Esportiu Fondistes la Llagosta, i Albert Caballero, del Club Esportiu Montornès. El reconeixement està emmarcat dins el programa “Comença a fer la Mitja” que té com objectiu promocionar la prova entre els municipis vallesans.

Albert Caballero va fer un temps d’1 hora, 11 minuts i 37 segons i va acabar en el 25è lloc de la classificació general. Pel que fa Cristina Peicasat va fer un temps d’1 hora, 57 minuts i 37 segons i va acabar en la posició 6.732 de la classificació general.

La Mitja Marató Granollers va tenir lloc el passat 1 de febrer i a l’acte d’ahir també es va reconèixer als primers esportistes classificats de la Garriga, l’Ametlla, les Franqueses, Cardedeu, Canovelles i Granollers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies