Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Entidad Dominó la Llagosta guanya la Copa de dominó contra la Peña Real Madrid

L’Entidad Dominó la Llagosta es va imposar aquest cap de setmana a la Copa de la Llagosta de dominó després de vèncer per la diferència de punts en una final a doble partit contra la Peña Real Madrid. Precisament, la penya madridista s’havia imposat fa un mes a la Lliga amb un punt de diferència sobre el segon, l’Entdad Dominó la Llagosta.

A la final de la Copa, l’Entidad Dominó va guanyar el primer partit 6 a 3, però a la tornada la Peña Real Madrid es va imposar també 6 a 3. Aleshores, per una diferència de 14 punts entre tots dos conjunts va guanyar l’Entidad Dominó la Llagosta. La Copa es va jugar en un sistema d’eliminatòries a partir dels quarts de final.

Aquest dissabte a partir de les 12 h es farà a la plaça de la Concòrdia el lliurament de trofeus al campió de la Lliga, la Peña Real Madrid, i de la Copa, l’Entidad Dominó la Llagosta, entre d’altres guardons entre el centenar de jugadors que enguany han pres part.

Publicitat

Publicitat

Més notícies