Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El Viejas Glorias suma un nou triomf al camp del Sabadell Nord (1-2)

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar el cap de setmana per 1 a 2 al camp del Sabadell Nord. Els llagostencs van ser molt superiors durant la primera part, però no van sentenciar i van haver de lluitar fins al final per sumar els tres punts.

Adri, a la sortida d’un córner, va fer el 0 a 1 al minut 10. Javi Valero va marcar el 0 a 2 onze minuts després. Al minut 57, va arribar l’1 a 2, després que els llagostencs fallessin abans diverses ocasions de gol.

El Viejas Glorias és el primer classificat amb 57 punts, sis més que els seus dos immediats perseguidors, el Raudo y Veloz i el Llano. Dissabte, el conjunt de la nostra localitat rebrà la visita del Raudo y Veloz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies