El Consistori convoca a les 20 hores una concentració per les víctimes de l’accident aeri

0
16

ajuntament_la_llagosta_banderesL’Ajuntament de la Llagosta ha convocat per a les vuit de la tarda una concentració silenciosa de cinc minuts com a mostra de condol a les famílies de les 150 persones que ahir van perdre la vida en l’accident aeri de França. Entre les víctimes, hi ha dos llagostencs. L’acte tindrà lloc a la porta de l’Ajuntament, davant de la plaça d’Antoni Baqué.

L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, va decretar ahir tres dies de dol oficial, des d’avui fins divendres, i que les banderes onegin a mig pal als edificis públics després de confirmar que entre les víctimes de l’accident aeri ocorregut durant el matí a França hi ha dos llagostencs.

Asmae Ouahhoud el Allaoui, de 23 anys i veïna de la Llagosta, es traslladava ahir a viure a Düsseldorf amb la seva parella, que també va morir a l’accident, després d’haver-se casat dissabte a la nostra localitat.

Francisco Javier Goñalons, fill de Bartolomé Goñalons, expresident del Casal d’Avis de la Llagosta, tenia 42 anys. Havia estudiat a l’Escola Les Planes, on va coincidir amb l’alcalde, Alberto López, i des de fa uns temps vivia a Badalona.

L’alcalde s’ha posat a disposició de les famílies i els ha transmès el condol en nom del conjunt de la Corporació municipal. Alberto López ha indicat que malauradament la Llagosta ha rebut un cop dur.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí