Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El Consistori convoca a les 20 hores una concentració per les víctimes de l’accident aeri

ajuntament_la_llagosta_banderesL’Ajuntament de la Llagosta ha convocat per a les vuit de la tarda una concentració silenciosa de cinc minuts com a mostra de condol a les famílies de les 150 persones que ahir van perdre la vida en l’accident aeri de França. Entre les víctimes, hi ha dos llagostencs. L’acte tindrà lloc a la porta de l’Ajuntament, davant de la plaça d’Antoni Baqué.

L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, va decretar ahir tres dies de dol oficial, des d’avui fins divendres, i que les banderes onegin a mig pal als edificis públics després de confirmar que entre les víctimes de l’accident aeri ocorregut durant el matí a França hi ha dos llagostencs.

Asmae Ouahhoud el Allaoui, de 23 anys i veïna de la Llagosta, es traslladava ahir a viure a Düsseldorf amb la seva parella, que també va morir a l’accident, després d’haver-se casat dissabte a la nostra localitat.

Francisco Javier Goñalons, fill de Bartolomé Goñalons, expresident del Casal d’Avis de la Llagosta, tenia 42 anys. Havia estudiat a l’Escola Les Planes, on va coincidir amb l’alcalde, Alberto López, i des de fa uns temps vivia a Badalona.

L’alcalde s’ha posat a disposició de les famílies i els ha transmès el condol en nom del conjunt de la Corporació municipal. Alberto López ha indicat que malauradament la Llagosta ha rebut un cop dur.

Publicitat

Publicitat

Més notícies