Dilluns, 02 octubre 2023
26.1 C
La Llagosta

Concentració a la Llagosta com a mostra de condol per les víctimes de l’accident aeri

Unes 350 persones han fet una concentració silenciosa aquest dimecres a les 20 h com a mostra de condol a les famílies de les 150 persones que dimarts van perdre la vida en l’accident aeri de França. Entre les víctimes, hi ha els llagostencs Asmae Ouahhoud el Allaoui, de 23 anys, i Francisco Javier Goñalons, de 42 anys. L’acte, que ha estat convocat per l’Ajuntament de la Llagosta, ha tingut lloc a la porta de l’edifici consistorial, a la plaça d’Antoni Baqué.

La concentració silenciosa ha començat a les 20 h i durant l’acte diverses persones han encès espelmes davant l’edifici consistorial, com a mostra de condol per les víctimes de l’accident aeri. També s’han dipositat rams de flors i fotografies. A la concentració ha assistit l’alcalde de la Llagosta, Alberto López, representants de la Corporació municipal, partits polítics, del teixit associatiu i d’entitats del municipi.

Asmae Ouahhoud el Allaoui, de 23 anys i veïna de la Llagosta, es traslladava dimarts a viure a Alemanya amb la seva parella, que també va morir a l’accident, després d’haver-se casat dissabte a la nostra localitat. Havia estat alumna de l’Escola Joan Maragall. Per aquest motiu, el centre ha penjat un crespó negre a la porta del col·legi amb una fotografia seva. A més, aquest dimecres al matí s’ha guardat un minut de silenci.

Francisco Javier Goñalons, fill de Bartolomé Goñalons, expresident del Casal d’Avis de la Llagosta, tenia 42 anys. Havia estudiat a l’Escola Les Planes, i des de fa uns temps vivia a Badalona. La direcció de l’Escola Les Planes ha redactat una nota de condol a les dues famílies de la Llagosta afectades.

L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, va decretar dimarts tres dies de dol oficial, des d’aquest dimecres fins a divendres, i que les banderes onegin a mig pal als edificis públics. L’alcalde s’ha posat a disposició de les famílies i els ha transmès el condol en nom del conjunt de la Corporació municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies