Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El primer equip del CE la Llagosta derrota el líder, el Veterans Catalunya, per 2 a 1

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar diumenge el líder, el Veterans Catalunya, per 2 a 1 en partit disputat al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. És la quarta victòria seguida del conjunt llagostenc, que es troba en el millor moment de la temporada.

La Llagosta va fer un partit molt bo contra el primer classificat, que encara no havia patit cap derrota. L’1 a 0 el va marcar Jordi Berrocal al començament de la segona part. Els visitants van empatar ràpidament i Iván Ferreiro va donar el triomf al conjunt local amb un gol en els darrers minuts.

Els llagostencs són dotzens al grup 8 de la Quarta Catalana amb 25 punts. El proper cap de setmana aniran al camp del cinquè classificat, la Penya Blaugrana de Sant Cugat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies