Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta perd contra el Sants (25-28), rival directe per l’ascens

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre contra el Sants 25 a 28 el dissabte. Els de la nostra localitat van encaixar una derrota contra un rival directe per ficar-se a la promoció d’ascens a la Primera Catalana.

Els llagostencs van aconseguir una avantatge de 4 gols durant la primera part, però abans del descans el Sants va poder empatar. A la represa el joc visitant va ser més constant i al tram final els barcelonins es van imposar. Amb la derrota el Joventut Handbol la Llagosta ocupa el sisè lloc amb 25 punts i està a 1 punt de les places d’ascens. 

El proper partit dels llagostencs serà aquest dissabte contra el Banyoles B, que ocupa el novè lloc amb 23 punts.

Pel que fa el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta es va estrenar el dissabte a la Copa Federació amb derrota contra el Vendrell. Les llagostenques van perdre 27 a 12 en un partit que fins a la segona meitat havia estat força igualat. Les de la nostra localitat ocupen la darrera posició i aquest diumenge reben la visita del Palautordera-Salicrú el dissabte a les 12 h CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies