Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El PSC presenta la candidatura amb la qual vol governar i millorar la Llagosta

20_03_2015_presentaci___scar_sierra_039Unes 200 persones van assistir divendres a la presentació de la candidatura del Partit dels Socialistes de la Llagosta a les eleccions municipals del proper mes de maig. L’acte es va celebrar a la Sala Àgora de l’Institut Marina i va comptar amb les intervencions d’Antonio Rísquez, Maurici Lucena, que és el portaveu del PSC al Parlament, Conchi Jiménez i Óscar Sierra, amb qui els socialistes volen recuperar l’alcaldia de la Llagosta.

El candidat socialista va detallar alguns dels seus compromisos per al proper mandat, com el canvi d’usos del polígon industrial, millorar la neteja, crear ocupació, apostar per un nou ambulatori, per una nova Escola Sagrada Família i per un centre de dia per a la gent gran, i millorar la Festa Major i, en general, els serveis públics.

Maurici Lucena va remarcar la tasca que han fet per transformar la Llagosta els governs socialistes, mentre que Antonio Rísquez va dir que tot ha empitjorat a la Llagosta durant aquests darrers quatre anys i Conchi Jiménez va parlar de la importància de la política per millorar la vida de les persones de la població. Durant l’acte, es va remarcar que el PSC va guanyar les darreres eleccions municipals, però va quedar fora del govern local per un pacte previ als comicis.

La candidatura socialista està formada per Óscar Sierra, Conchi Jiménez, Mariano García, Raúl Valero, Antonia Illescas, Jordi Jiménez, Fran Ruiz, Aida Aguasca, Luis Ortí, Melania Beltrán, Sergio Barraso, Imma Buades, Raúl López, Miguel Ortiz, Inés Aguilera, Montse Cepas, Antonio Rísquez, Judith Robles, Anna Moltó, Benito García, Maria Gaona, Bartolomé Goñalons, Leonor Sabaté, Maria Àngels Bernabeu i Pedro Alcaraz.

L’alcaldable del PSC, Óscar Sierra, va dir divendres que afronta les eleccions amb molta il·lusió per millorar la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies