Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense puja a Primera Nacional

20150321_191214El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va aconseguir dissabte l’ascens de forma matemàtica a la Primera Nacional després de guanyar l’Escola de Futsal Grèvol per 4 a 0. Encara falten quatre jornades per acabar la lliga i els llagostencs volen ara guanyar el campionat.

La Unión Llagostense no va tenir cap problema per derrotar un dels pitjors equips del grup. Al descans, el resultat era de 2 a 0. A la segona part, van arribar altres dos gols. Juanan va fer dos gols i David Soria i Juan Carlos, un cadascun.

Els de la nostra localitat són líders del grup B de la Primera Territorial amb 47 punts, un més que el segon, el Manyanet Sant Adreu, que el cap de setmana va empatar. A més, els llagostencs han disputat un partit menys que el seu principal rival en la lluita pel títol de lliga.

La propera jornada, la Unión Llagostense jugarà a la pista de l’Alella B, que és el novè classificat.

D’altra banda, la Unión Llagostense B va perdre dissabte a la pista de la Garriga B per 3 a 2. El segon classificat, el Gadex, també va perdre.
Els de la nostra localitat són líders amb 47 punts, cinc més que el Gadex, que ha disputat un partit menys.

El proper cap de setmana, la Unión B jugarà a la pista del Gadex.

Publicitat

Publicitat

Més notícies