Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia empata al tram final contra el líder, el FS Ripollet (2-2)

cd la concordia arxiuEl Club Deportivo la Concòrdia va empatar contra el líder, el FS Ripollet, 2 a 2 el dissabte al Complex Esportiu Municipal El Turó. Les llagostenques, al segon lloc, no van escurçar la distància amb el primer classificat, que a falta de cinc jornades per acabar la Divisió d’Honor és de 9 punts i amb el gol average perdut.

El partit durant la primera meitat va ser per a les locals, però sense sort de cara a porteria. A la represa el FS Ripollet es va avançar amb dos gols i Maria Vinyet i Estefa Jémez van poder posar l’empat definitiu al tram final. Amb el punt assolit, la Concòrdia segueix segon classificat, però ara empatats amb 47 punts amb les terceres, el Teià Futbol Cinc amb 47 punts.

El repte de la Concòrdia fins a final de temporada és intentar escurçar els 9 punts amb el FS Ripollet i assegurar-se com a mínim el segon lloc, tot i que en principi només fa l’ascens el primer classificat. El següent partit del conjunt de Tati Torres serà diumenge contra el CFS Eixample, cinquè classificat amb 35 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies