Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Alumnes de l’Institut Marina realitzaran un informatiu amb el suport de Ràdio la Llagosta

Alumnes INS Marina
Els alumnes del projecte de recerca, durant la seva visita a Ràdio la Llagosta aquest matí

Enguany, Ràdio la Llagosta i l’Institut Marina col·laboren en el desenvolupament d’un dels projectes de recerca de 4t d’ESO.

Des d’aquest dilluns, un grup format per cinc alumnes del centre està portant a terme el seu treball de recerca entorn de la ràdio municipal. La seva missió és elaborar un informatiu radiofònic basat en l’actualitat de l’institut, d’uns 15 minuts de durada. El noticiari es gravarà als estudis de Ràdio la Llagosta i s’emetrà ben aviat en antena.

El projecte ha començat aquest matí amb la visita dels alumnes a l’estudi de Ràdio la Llagosta. Demà i dimecres, els nois i noies prepararan els continguts del seu informatiu, el qual inclourà entrevistes, reportatges i enquestes sobre temes d’actualitat. Dijous a la tarda, els joves periodistes gravaran el programa, i divendres presentaran el projecte davant del tribunal que els haurà d’avaluar. Els alumnes compten en tot moment amb l’assessorament de l’equip professional de Ràdio la Llagosta.

Els projectes de recerca són uns treballs que es realitzen a 4t d’ESO sobre un tema escollit i acotat, i que normalment tenen lloc l’última setmana del segon trimestre lectiu. Es fan en grups de 4 o 5 persones i sempre impliquen activitats de descoberta i recerca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies