Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Avui, darrer dia per participar al Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2015 de la Biblioteca

El jurat valorant els puns de llibre l'any passat
El jurat valorant els puns de llibre l’any passat

Avui finalitza el termini per presentar propostes al Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2015, organitzat per la Biblioteca de la Llagosta. Els punts es poden portar a la mateixa Biblioteca de les 15.30 h a les 20.30 h.

Els organitzadors han establert quatre categories, una per a estudiants de primer i segon de Primària; una segona per a tercer i quart de Primària; una tercera per a cinquè i sisè de Primària; i la darrera per a ESO.

Els punts es poden fer en cartolina o en paper normal i no poden ser còpies d’altres dibuixos. El jurat estarà format per representants de centres educatius, de l’Ajuntament i de la Biblioteca.

Els punts de llibre seran exposats a la Biblioteca i a la plaça d’Antoni Baqué el dia de Sant Jordi. Els punts guanyadors seran impresos i utilitzats durant tot l’any. Els autors rebran com a obsequi un lot de llibres i un diploma.

Publicitat

Publicitat

Més notícies