Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La Biblioteca i Ràdio la Llagosta celebren el Dia Mundial de la poesia

Taller de poesia a la RàdioUna quinzena d’alumnes del Taller de Poesia de la Biblioteca van participar ahir a la tarda al programa de Ràdio la Llagosta ‘100 éxitos de siempre’, presentat per José Francisco Artacho. Les poetesses del taller van recitar poesia en directe durant hora.

El Taller de Poesia, que imparteix Conchi Jiménez, es va sumar així a dues cites importants: el Dia Mundial de la Poesia, que se celebra el 21 de març, i el Dia Internacional de les Dones. Per lligar totes dues causes, les integrants del Taller van dedicar la seva intervenció a recitar les poesies que elles mateixes han creat i que parlen sobre les dones.

D’altra banda, la Biblioteca organitza aquesta tarda un taller de manualitats amb motiu de la festivitat de Sant Josep, patró de la Llagosta. La tallerista Montse Garcia ensenyarà a trenar les conegudes polseres ‘Candela’, a partir de les quatre a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. Les polsera ‘Candela’ van ser creades per dues amigues d’una nena amb càncer, la Candela, que estava ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu. Les impulsores de la iniciativa van començar a vendre aquestes polseres de colors durant tot un estiu per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. La venda va tenir tant d’èxit que la iniciativa encara continua.

La Biblioteca de la Llagosta també acollirà aquesta tarda, com és habitual, una nova edició de l’Hora del Conte. Puri Ortega explicarà històries als usuaris més petits, a partir de dos quarts de set, a la part infantil de la mateixa Biblioteca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies