Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Finalitzades les obres de reforma del clavegueram del c. del Dr. Fleming

C Dr Fleming 08centvintEl carrer del doctor Fleming ja està obert al trànsit. Una vegada realitzades les obres de reforma de part d’aquesta via urbana, ahir dimarts ja es podia circular amb normalitat.

Les obres van començar fa un mes i han consistit en la substitució de l’antiga canonada del clavegueram entre el carrer de Sant Pau i la plaça de Cirera Voltà. L’actuació forma part del programa de reformes impulsat per l’Ajuntament de la Llagosta, que també ha permès renovar el clavegueram del carrer del Progrés. El pressupost total de les dues actuacions és d’uns 160.000 euros. Les obres han estat subvencionades per la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies