Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Daniel Buendía, del Club de Judo de la Llagosta, subcampió de Catalunya sènior

Buendía, a la dreta, i Ivancea en una imatge del Club de Judo de la Llagosta.El Club de Judo de la Llagosta va aconseguir el cap de setmana dues medalles en el Campionat de Catalunya de la categoria sènior. En concret, en menys de 100 quilos, Daniel Buendía va ser segon i Andrei Ivancea, tercer.

Buendía es va trobar a la final un rival desconegut de nacionalitat georgiana, que el va superar. En principi, tant Buendía com Ivancea participaran ara a la Fase sector Llevant, classificatòria per al Campionat d’Espanya.

En menys de 73 quilos, van participar-hi Héctor Roura i Sergiu Ivancea. Roura va fer el millor resultat dels dos i va ser cinquè.

En menys de 66 quilos, van competir Bogdan Ivancea i Zàurbek Togoev, que són cinturons blaus i que van agafar experiència.

Publicitat

Publicitat

Més notícies