Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Èxit de la divuitena Trobada de corals gallegues de Catalunya celebrada a la Llagosta

IMG_0169El Centre Cultural de la Llagosta es va omplir dissabte durant la celebració de la divuitena edició de la Trobada de corals gallegues de Catalunya. L’acte va ser organitzat per la Federación de Entidades Culturais Galegas de Catalunya (FEGALCAT) amb la col·laboració de l’Agrupación Cultural Galega Alborada de la Llagosta.

Aquesta ha estat la segona vegada que la Llagosta ha estat la seu d’aquesta trobada. La primera va ser el 2011, després que la FEGALCAT decidís traslladar la seu de la trobada de Barcelona a altres municipis de la província.

Els assistents, entre els quals hi havia l’alcalde, Alberto López, i el regidor de Cultura, Jesús Ríos, van gaudir de les actuacions de les corals del Centro Gallego de las Ramblas de Barcelona, Botafumeiro de Cerdanyola, Irmandade A Nosa Galiza de Mollet i Alborada de la Llagosta. A més, la trobada va comptar amb la participació de la coral de la Casa de Andalucía de la Llagosta, la Casa de Almería de Barcelona i la Casa Asturias de Barcelona.

El president de l’Agrupación Cultural Galega Alborada i vicepresident primer de la FEGALCAT, José Luis Salgueiro, ha destacat que la trobada de dissabte va ser tot un èxit.

Publicitat

Publicitat

Més notícies