Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Viejas Glorias goleja (5-0) l’Atlètic Poblenou i manté una jornada més el lideratge

img_20150308_wa0008El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte per 5 a 0 l’Atlètic Poblenou. Els llagostencs van ser molt superiors als seus rivals i van trencar una ratxa de quatre empats seguits.

Pacheco va fer l’1 a 0 al minut 8. Bibi va marcar el 2 a 0 al minut 20 i, cinc minuts després, López va aconseguir el 3 a 0. A la segona part, Bibi va anotar el 4 a 0 i Carmona, el 5 a 0. Als vint minuts de la segona part, es va acordar donar per acabat el partit perquè el conjunt rival havia patit diverses lesions.

El Viejas Glorias és el primer classificat amb 54 punts i el proper cap de setmana anirà al camp del Sabadell Nord.

Publicitat

Publicitat

Més notícies