Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Un foc va cremar ahir a la tarda quatre balcons al carrer de la Riera Seca

incendi riera secaUn incendi va cremar ahir a la tarda les terrasses de quatre habitatges de la plaça de les Cultures, amb façana al carrer de la Riera Seca. El telèfon d’emergències, el 112, va rebre abans de les cinc de la tarda un avís alertant del fet i, ràpidament, es van traslladar fins al lloc sis dotacions de bombers i la Policia Local.

A falta de l’informe dels Bombers de la Generalitat, tot sembla indicar que el foc es va iniciar en el balcó d’un quart pis, però encara no se sap l’origen de les flames. En aquell moment els propietaris de l’habitatge no es trobaven a casa. L’incendi va afectar fins a tres balcons més. Els bombers van apagar totalment el foc en menys d’una hora. En cap moment no va ser necessari evacuar els veïns de l’immoble.

Publicitat

Publicitat

Més notícies