Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya la Penya Blanc Blava la Roca i encadena la tercera victòria

El Club Esportiu la Llagosta va guanyar a la Penya Blanc Blava la Roca 1 a 2 el diumenge i va encadenar la tercera victòria. Els llagostencs aconsegueixen la seva millor dinàmica de la temporada després de sumar els darrers 9 punts disputats.

El partit al camp de la Penya Blanc Blava de la Roca va començar amb un gol al minut 1 del jugador local Guillem. Abans del descans el Club Esportiu la Llagosta va poder empatar mitjançant Álex Alonso. I a la represa, novament Álex Alonso, va marcar el segon al minut 73. Al tram final de partit els locals van intentar fer l’empat a la desesperada, però els de la nostra localitat van defensar el resultat mínim a favor.

Els llagostencs es van imposar al camp del cinquè classificat, del grup 8 de la Quarta Catalana, i continuen al dotzè lloc, ara amb 22 punts. El següent partit dels llagostencs serà contra el primer classificat, Veterans de Catalunya, el diumenge al camp Municipal Joan Gelabert a les 12.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies