Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

Aprovada per unanimitat la candidatura del PSC a les eleccions municipals del mes de maig

img_6702_webL’assemblea del Partit dels Socialistes de la Llagosta va aprovar divendres per unanimitat la candidatura que presentarà a les properes eleccions municipals. El PSC és la primera formació de la nostra localitat que fa pública la seva llista de cara als comicis del proper mes de maig.

La candidatura la formen per ordre Óscar Sierra, Conchi Jiménez, Mariano García, Raúl Valero, Antonia Illescas, Jordi Jiménez, Fran Ruiz, Aida Aguasca, Luis Ortí, Melania Beltrán, Sergio Barraso, Imma Buades, Raúl López, Miguel Ortiz, Inés Aguilera, Montse Cepas, Antonio Rísquez, Judith Robles, Anna Moltó, Benito García, Maria Gaona, Bartolomé Goñalons, Leonor Sabaté, Maria Àngels Bernabeu i Pedro Alcaraz. Segons explica el PSC, es tracta d’una llista que combina joventut amb experiència amb l’objectiu de guanyar les eleccions i tornar a governar a la Llagosta.

Divendres, la Sala Àgora de l’Institut Marina acollirà a partir de les 19.30 hores l’acte de presentació de la candidatura a la ciutadania.

D’altra banda, una delegació formada per set persones de l’Agrupació local del Partit dels Socialistes va assistir dissabte a la Convenció Municipal del PSC a Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies