Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La Trobada Gegantera de diumenge, primer acte de les Festes de Sant Josep

gegamts_cercavilaLa sisena Trobada Gegantera de la Llagosta se celebrarà diumenge en el marc de les Festes de Sant Josep. La Colla Gegantera de la nostra localitat recupera aquesta activitat després del parèntesi de l’any passat.

Les colles convidades a la Trobada són les de Sant Cugat del Vallès, Sant Adrià de Besòs, la Barceloneta, el carrer Princesa de Barcelona, Martorelles, l’Havana de Mataró i Sant Andreu del Palomar.

La plantada dels gegants es farà a les 9.30 hores a l’avinguda de l’Onze de Setembre. A les 11.15 hores, els geganters i tothom que vulgui podrà fer estiraments i, un quart d’hora més tard, començarà la passejada. La picada de gegants i el final de festa tindran lloc a la plaça d’Antoni Baqué a la una del migdia. En cas de pluja, els actes es traslladaran al Centre Cultural.

Coincidint amb la celebració de la Trobada Gegantera, es farà un recapte d’aliments amb la col·laboració de Rems.

Publicitat

Publicitat

Més notícies