Dimecres, 24 abril 2024
6.7 C
La Llagosta

Agenda esportiva del cap de setmana dels primers equips dels clubs llagostencs

llagostense_1El segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense té aquest cap de setmana l’oportunitat d’assegurar-se de forma matemàtica l’ascens. Els llagostencs necessiten fer com a mínim el mateix resultat que el quart classificat, el Montgat.

A falta de cinc jornades per acabar el campionat, els de la nostra localitat són líders del grup A de la Segona Territorial amb 44 punts, dotze més que el Montgat, equip amb el qual tenen el goal-average guanyat.

La Unión B jugarà diumenge contra el Navàs, que és vuitè amb 23 punts. El partit es disputarà a partir de les 12.15 hores al Pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó.

El primer equip de la Unión Llagostense descansarà aquest cap de setmana, igual que el sènior del Club Deportivo la Concòrdia.

En handbol, el sènior masculí del Joventut Handbol rebrà demà la visita del GEiEG B, que és el darrer classificat. Els de Luis Canalejas són sisens.

El sènior femení anirà a la pista del Sant Quirze B per jugar el darrer partit de la fase regular de la Primera Catalana.

En futbol, el primer equip del Club Esportiu la Llagosta jugarà diumenge al camp de la Penya Blanc Blava de la Roca. Els de la nostra localitat han guanyat els dos darrers partits i són dotzens amb 19 punts, mentre que el seu proper rival és cinquè.

Per la seva part, el Club Deportivo Viejas Glorias, que és el líder, rebrà demà la visita de l’Atlètic Poblenou, un equip de la zona baixa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies