Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Obert el procés per escollir el nou jutge de pau de la Llagosta i el seu substitut

juez-justiciaL’Ajuntament de la Llagosta ha obert el procés per nomenar el nou jutge de pau de la nostra localitat i el seu substitut. Els interessats poden presentar les sol·licituds corresponents a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins al 23 de març.

El 21 de febrer va finalitzar el mandat de l’actual jutge de pau. Les dues places vacants hauran de ser cobertes per veïns de la Llagosta majors d’edat que no siguin professionals de la justícia. Els aspirants hauran de presentar una declaració jurada de no estar incurs en cap procediment judicial per delicte dolós i no podran pertànyer a cap partit polític ni sindicat, ni treballar al seu servei durant la durada del mandat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies