L’Ajuntament revisarà el protocol de seguretat viària a l’entrada i sortida de les escoles

0
17

camí escolar L’Ajuntament de la Llagosta revisarà i millorarà els protocols de seguretat viària a l’entrada i sortida de les escoles després d’escoltar les aportacions que els representants de les AMPA del municipi van fer ahir durant una reunió amb l’alcalde, Alberto López; la regidora d’Educació, Virgínia Jiménez, i tècnics municipals de les àrees de Serveis a les Persones i Seguretat Ciutadana. Aquests ajustaments són, bàsicament, correccions dels dispositius de vigilància i control del trànsit que porta a terme la Policia Local.

Durant la reunió d’ahir també es va parlar de la possibilitat de crear camins escolars segurs a la Llagosta. La proposta, que va presentar l’alcalde, va ser acollida majoritàriament de forma positiva per part dels representants de les AMPA i es va acordar la creació d’una comissió de treball per aprofundir en el projecte amb l’objectiu de poder posar en marxa els camins escolars segurs a la Llagosta a partir del proper curs escolar 2015-2016.

Alberto López ha destacat avui que, per millorar la seguretat a les entrades i sortides de les escoles, “cal la coresponsabilització de tots els col·lectius implicats: les famílies, les institucions i el conjunt de la comunitat educativa”. L’alcalde ha recordat que “tenir actituds positives, dialogants i de col·laboració amb la ciutadania per part de tothom és la millor forma per avançar en el camí de fer les entrades i sortides de les escoles més segures”.

La reunió d’ahir es va convocar després que el 4 de març un cotxe conduït per familiars d’un infant de l’Escola Joan Maragall va donar un cop i va ocasionar ferides lleus a un altre alumne, que creuava el passeig del Pintor Sert per un lloc on no hi ha pas de vianants.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí