Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament revisarà el protocol de seguretat viària a l’entrada i sortida de les escoles

camí escolar L’Ajuntament de la Llagosta revisarà i millorarà els protocols de seguretat viària a l’entrada i sortida de les escoles després d’escoltar les aportacions que els representants de les AMPA del municipi van fer ahir durant una reunió amb l’alcalde, Alberto López; la regidora d’Educació, Virgínia Jiménez, i tècnics municipals de les àrees de Serveis a les Persones i Seguretat Ciutadana. Aquests ajustaments són, bàsicament, correccions dels dispositius de vigilància i control del trànsit que porta a terme la Policia Local.

Durant la reunió d’ahir també es va parlar de la possibilitat de crear camins escolars segurs a la Llagosta. La proposta, que va presentar l’alcalde, va ser acollida majoritàriament de forma positiva per part dels representants de les AMPA i es va acordar la creació d’una comissió de treball per aprofundir en el projecte amb l’objectiu de poder posar en marxa els camins escolars segurs a la Llagosta a partir del proper curs escolar 2015-2016.

Alberto López ha destacat avui que, per millorar la seguretat a les entrades i sortides de les escoles, “cal la coresponsabilització de tots els col·lectius implicats: les famílies, les institucions i el conjunt de la comunitat educativa”. L’alcalde ha recordat que “tenir actituds positives, dialogants i de col·laboració amb la ciutadania per part de tothom és la millor forma per avançar en el camí de fer les entrades i sortides de les escoles més segures”.

La reunió d’ahir es va convocar després que el 4 de març un cotxe conduït per familiars d’un infant de l’Escola Joan Maragall va donar un cop i va ocasionar ferides lleus a un altre alumne, que creuava el passeig del Pintor Sert per un lloc on no hi ha pas de vianants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies