Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Ja s’han obert les preinscripcions per al curs 2015-2016

Avui s’ha obert el període de preinscripció escolar per al curs 2015-2016 als centres d’ensenyament infantil, primari i secundari obligatori. L’oferta escolar per al curs vinent a la nostra localitat no variarà respecte a l’actual.

Les preinscripcions es poden fer a tots els centres educatius públics i concertats de la Llagosta fins al 17 de març. La documentació s’ha de presentar al centre demanat en primer lloc. Aquest tràmit l’han de fer aquells alumnes que comencin ensenyament infantil, ESO o que canviïn de centre escolar. La preinscripció és necessària per poder tenir plaça escolar el proper curs. El tràmit també es pot realitzar per internet, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat. En aquest cas, el període finalitza a les 24 hores del dia 16 de març.

A més de la sol·licitud, altres documents que cal presentar són el DNI o la targeta de residència del pare o la mares i el Llibre de família. També cal acreditar els criteris al·legats per obtenir major puntuació, com ara ser família nombrosa o tenir alguna discapacitat. De tots els documents, cal presentar original i fotocòpia.

El 27 de març es publicaran les llistes de sol·licitud amb les puntuacions provisionals. El 7 d’abril es farà el sorteig per determinar l’ordre de les sol·licituds. El termini de presentació de reclamacions serà del 7 al 9 d’abril i el dia 14 d’abril es publicaran les llistes amb la puntuació definitiva. L’oferta de cada centre es coneixerà el 5 de maig i el dia 12 de es publicaran les llistes d’alumnes admesos.

El proper curs, no hi haurà cap variació a la Llagosta pel que fa a P3. Així, es mantindran dues aules a la Safa, dues al Joan Maragall, dues a les Planes i una a la Gilpe. Pel que fa a l’ESO, a l’Institut Marina hi haurà quatre línies de primer. El centre de Secundària Balmes mantindrà la seva aula de primer.

La preinscripció per a Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig serà del 12 al 19 de maig,
mentre que la dels Cicles Formatius de Grau Superior serà del 26 de maig al 3 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies