Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol perd a la pista del Montgrí (39-36)

0T_WL7koEl sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre la jornada passada a la pista de l’antepenúltim classificat, el Montgrí, per 39 a 36. Els llagostencs van afrontar el partit amb baixes importants.

Després d’aquesta derrota, els de Luis Canalejas baixen a la sisena posició i, momentàniament, queden fora de la zona de promoció d’ascens.

Dissabte, els llagostencs rebran la visita del GEiEG B , que és el darrer classificat amb quatre punts.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va guanyar el cap de setmana el Terrassa per 17 a 13. És la primera victòria de la temporada per al conjunt llagostenc, que és penúltim amb tres punts. La propera jornada anirà a la pista del Sant Quirze B, que és cinquè.

Publicitat

Publicitat

Més notícies