Dissabte, 20 abril 2024
10.9 C

El Club Deportivo Viejas Glorias suma el quart empat seguit al camp del Llano (2-2)

PhotoGrid_1422815429187El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar el cap de setmana passat el quart empat seguit. Els llagostencs només van poden treure un punt del camp del Llano, el tercer classificat.

El partit va acabar amb empat a dos gols i va ser molt disputat. Els dos porters van tenir una actuació destacada. Muñoz va inaugurar el marcador al minut 5, però el Llano va empatar poc després.

A la segona part, Valero va fer l’1 a 2. El Llano va buscar l’empat i el gol va arribar al minut 82 en un llançament directe de falta.

El Viejas Glorias suma 51 punts i es manté al capdavant de la classificació, però ha jugat més partits que el segon classificat, el Raudo y Veloz. El proper cap de setmana, rebrà la visita de l’Atlètic Poblenou, un equip de la zona baixa.