Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra guanya dues medalles al Campionat d’Espanya en pista coberta

soniabocanegraL’atleta Sonia Bocanegra va guanyar dues medalles al Campionat d’Espanya de veterans en pista coberta, que va tenir lloc del 6 al 8 de març a Sant Sebastià. La llagostenca va penjar-se una medalla d’or a la prova de relleus 4×200 metres llisos amb el seu club, l’Atlètic Barcelona, i un bronze als 60 metres llisos.

Bocanegra va encetar la seva participació en l’estatal amb la prova dels 60 metres llisos el dissabte. L’atleta llagostenca va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi amb un temps de 8 segons i 28 mil·lèsimes, la mateixa marca que la segona classificada, María Domínguez. Pel que fa als 200 metres llisos l’atleta de la nostra localitat es va quedar sense metall després de fer el quart millor temps a la final el diumenge.

La participació de Sonia Bocanegra va acabar amb la prova de relleus 4×200 metres llisos amb la medalla d’or amb el seu club, l’Atlètic Barcelona.

El pròxim repte de la llagostenca és el Campionat d’Europa de veterans en pista coberta, que tindrà lloc del 23 al 28 de març a la localitat de Torun (Polònia).

Publicitat

Publicitat

Més notícies