Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia guanya el cuer i encadena la vuitena victòria a la Divisió d’Honor

cd la concordiaVuitena victòria consecutiva del Club Deportivo la Concòrdia a la Divisió d’Honor. Les de Tati Torres van guanyar 0 a 3 el dissabte contra el Femení Almacelles amb gols de Maria Vinyet Trillo, Estefa Jémez i Jéssica Garcia.

El sènior femení llagostenc no va tenir pietat contra el cuer de la categoria, tot i que els no van arribar fins a la segona part. Amb la victòria les de la nostra continuen al segon lloc a 9 punts de diferència del conjunt líder, el FS Ripollet, que també va guanyar i encadena 15 partits guanyant. El pròxim partit del CD la Concòrdia no es jugarà fins d’aquí a dues setmanes i serà contra el primer classificat al CEM El Turó el 21 de març.

D’altra banda, la jugadora del sènior del CD la Concòrdia, Mónica Utrilla, va anar convocada amb la selecció de Catalunya sub-21 per disputar el cap de setmana el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a Múrcia. Catalunya va perdre a la semifinal contra la Comunitat valenciana a la pròrroga per 1 a 2.

Publicitat

Publicitat

Més notícies