Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

L’entitat local Rems té la seva nova seu al número 30 del carrer de Santa Teresa

Seu remsL’Associació de Voluntariat Rems ha obert la seva nova seu al número 30 del carrer de Santa Teresa, on hi havia antigament el local de Creu Roja. El trasllat ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, que s’encarrega de pagar les despeses originades per l’obertura d’aquest espai.

Fins ara el local de Rems estava situat a l’avinguda del Primer de Maig, però s’havia quedat petit. La nova seu està oberta al públic dilluns i dimecres de 10 a 12 hores i divendres de 9 a 11 hores. L’entitat presidida per Maribel Calzado compta amb sis membres, que, de forma voluntària, fan diverses tasques, entre elles la recollida d’aliments per distribuir-los després entre les famílies necessitades de la Llagosta. També recullen roba infantil.

Qualsevol persona que vulgui col·laborar amb Rems es pot adreçar a la seva seu.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies