Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

L’Oficina de Català de la Llagosta inicia una nova edició del Voluntariat per la Llengua

L’Oficina de Català de la Llagosta ha posat en marxa la campanya d’informació de la 22a edició del programa Voluntariat per la Llengua. Fins al 16 de març, les persones interessades en ser voluntàries o en aprendre a parlar català poden adreçar-se a l’Oficina de Català.

El projecte vol facilitar la pràctica de la llengua a aquelles persones que estudien català o que volen practicar-lo però que no tenen ningú amb qui parlar-lo. L’Oficina de Català té previst fer la presentació de les parelles lingüístiques a finals de mes. A partir d’aleshores, les persones voluntàries i les aprenents de català dedicaran una hora a la setmana, durant 10 setmanes, a conversar amb ells en català.

A més de poder apuntar-s’hi a l’Oficina de Català, les persones interessades també poden facilitar les seves dades a través del web www.vxl.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies