Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense s’acosta al líder i el segon, a l’ascens

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte el Tiana B per 5 a 2 i s’ha situat a només un punt del líder. Els llagostencs van sumar la dotzena victòria seguida davant del tercer classificat del grup.

El partit va ser de clar color local. Al descans, el marcador era de 3 a 0. A la segona part, va arribar el 4 a 0. Els visitants van aconseguir marcar dos gols, però la victòria de la Unión Llagostense, que va fer un gran partit, no va perillar en cap moment.

Manolito i Juanan van marcar dos gols cadascun i David Soria, un.

L’equip de la nostra localitat és el segon classificat al grup B de la Primera Territorial amb 41 punts, un menys que el líder, el Manyanet Sant Andreu, que va descansar la jornada passada, i sis més que el tercer, el Tiana B. Dissabte, els llagostencs tindran l’oportunitat de situar-se en primera posició si guanyen a la pista del líder.

D’altra banda, el segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar diumenge el Montgat per 0 a 3 i està molt a prop d’aconseguir de forma matemàtica l’ascens a Primera Territorial. Ara mateix, és el líder del grup A de la Segona Territorial amb 41 punts, dos més que el segon, el Gadex, que ha jugat un partit menys.

Si els de la nostra localitat guanyen diumenge a la pista de l’Imperial Sant Crist, que és el cinquè classificat, i el Montgat perd contra el Gadex, aconseguiran matemàticament l’ascens.

Publicitat

Publicitat

Més notícies