Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El llagostenc Daniel Buendía, medalla de bronze en la Supercopa d’Espanya

Daniel Buendía. (Imatge facilitada pel Club de Judo de la Llagosta)
Daniel Buendía. (Imatge facilitada pel Club de Judo de la Llagosta)

Daniel Buendía, del Club de Judo de la Llagosta, va aconseguir dissabte la medalla de bronze en la Supercopa d’Espanya-Trofeu Internacional de Barcelona en la categoria sènior de menys de 100 quilos. Buendía va perdre en semifinals contra el que després es proclamaria campió i va guanyar el combat pel bronze.

La competició va tenir lloc al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron i va comptar amb la participació d’un altre judoka llagostenc, Héctor Roura, en la categoria de menys de 73 quilos. Roura va perdre en quarts de final i també en la repesca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies