Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

UPyD presenta Bartolomé Fraile com a candidat a l’alcaldia de la Llagosta

Bartolome Fraile

Bartolomé Fraile serà el candidat d’UPyD (Unión Progreso y Democracia) a l’alcaldia de la Llagosta en les eleccions del proper mes de maig. La presentació de la candidatura de Fraile va tenir lloc divendres a la nostra localitat i va comptar amb l’assistència de Ramon de Veciana, candidat d’UPyD a la presidència de la Generalitat.

Fraile havia encapçalat en les darreres convocatòries municipals la llista del PIBE i aquesta serà la primera vegada que serà el cap de cartell d’UPyD. Durant l’acte de divendres, que va tenir lloc a la seu del Fórum de Debate Llagostense, Fraile va assegurar que “cal un canvi real a la política”. El candidat va afegir que la Llagosta no ha de tenir cap polític alliberat i va explicar que estan acabant de perfilar el programa i la candidatura.

Per la seva part, Ramon de Veciana va dir que Fraile “és un gran candidat i un gran democrata, que té les idees molt clares”. A més, es va mostrar convençut que UPyD “obtindrà uns bons resultats a la Llagosta”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies