Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Llagosta + Activa fa un taller de construcció de caixes niu

El Parc Popular va acollir dissabte el taller de construcció de caixes niu organitzat per La Llagosta + Activa. Els participants van fer un total de divuit caixes que s’instal·laran el dissabte 7 de març al mateix Parc Popular i a altres indrets de la nostra localitat.
El taller va esta dirigit per l’ornitòleg Francesc Xavier Macià Valverde. Els participants van muntar les caixes, van numerar-les i les van cobrir amb oli de llinosa per impermeabilitzar-les. Les caixes nius estan pensades per petits ocells com ara pardals i mallerengues.
Amb aquesta activitat es vol principalment sensibilitzar la població de la importància de protegir aquests ocell, que són imprescindibles per contralar d’una forma natural les plagues d’insectes.
La Llagosta + Activa fa un balanç molt positiu del desenvolupament del taller i de la bona acollida que ha tingut la proposta

Publicitat

Publicitat

Més notícies