Diumenge, 20 octubre 2024
16.2 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta ocupa l’11è lloc, del grup 11 de la Tercera Catalana, amb quatre punts. L’equip llagostenc no va competir la setmana passada perquè el seu rival s’ha retirat de la competició. La Llagosta visitarà diumenge el Terlenka Barcelonista B, que ocupa el sisè lloc amb sis punts.

El CD Viejas Glorias ocupa el sisè lloc, de la Preferent, amb sis punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra l’Atlètic Masnou, dissabte a les 17 hores en el Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. L’equip maresmenc és desè amb quatre punts.

Futbol sala
El sènior A del FS Unión Llagostense afronta una nova temporada a la Segona Catalana amb l’objectiu de lluitar per l’ascens de categoria. La plantilla és dirigida, novament, pel tècnic Jordi Pavón i s’ha reforçat amb jugadors de l’equip B i C. La primera jornada serà dissabte i el sènior A jugarà al CEM El Turó, a les 19 h, contra l’Aliança Mataró C.

El sènior B del FS Unión Llagostense militarà aquesta temporada a la Tercera Catalana, tot i quedar campió la passada campanya. El curs passat l’equip no va poder ascendir perquè a Segona ja hi ha el sènior A del club. La plantilla és dirigida per Dani Muñido amb l’objectiu de lluitar, novament, pel campionat de la lliga. El sènior B, al grup 3 de la Tercera Catalana, rebrà el Sant Celoni, al CEM El Turó a les 16.15 h.

El sènior C, al grup 4 de la Tercera Catalana, s’estrenarà diumenge a la pista de l’AE Pilota Rodona Sabadell. L’objectiu del tercer amateur del club és donar continuïtat als joves esportistes formats al planter.

El CD La Concordia arrenca un nou projecte amb el sènior femení, a la Primera Catalana. L’equip serà dirigit per Xavi Coma i la plantilla compta amb exjugadores d’altres temporades, com ara Estefa Jémez, Rocío Villarreal o Cinthia Villarreal, entre altres. La Concordia s’estrenarà diumenge a les 12 h, al Pavelló Antonio García Robledo, contra el CE Vincit-Provençalenc.

Handbol
L’HC Vallag masculí és penúltim, del grup B de la Primera Catalana, amb un punt. El pròxim partit serà diumenge, a les 18 h al Pavelló Antonio García Robledo, contra el Castellbisbal, cinquè amb cinc punts.

L’HC Vallag femení ocupa el tercer lloc, del grup B de la Primera Catalana, amb sis punts, empatat amb el segon, el Canovelles, i el quart, el Sant Fost. Líder és el Montbui, amb set punts. El pròxim partit de les llagostenques serà diumenge al pavelló Antonio García Robledo, a les 16 h, contra el Llavaneres Maresme, que ocupa el desè lloc amb dos punts.

Vòlei
El júnior femení del Club Vòlei La Llagosta rebrà diumenge el Vic Vòlei Callis, que ocupa el segon lloc amb cinc punts. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 12 h. La Llagosta és cinquena sense punts.

Bàsquet
El Club Bàsquet La Llagosta sub-25 visitarà diumenge l’Orlandai, que ocupa l’antepenúltim lloc amb una victòria. La Llagosta és última amb un ple de derrotes.

Petanca
L’absolut A i B del Club Petanca La Llagosta no tenen competició aquest cap de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies