Diumenge, 20 octubre 2024
15.4 C

Primera derrota del CE La Llagosta a la Tercera Catalana

El CE La Llagosta va consumar diumenge la primera derrota de la temporada a la Tercera Catalana en la tercera jornada. La Llagosta va perdre contra l’Atlètic Ibèria, per 5 a 2, que ha guanyat els tres partits que ha disputat.

L’equip de la nostra localitat va començar amb un canvi de sistema, amb tres centrals i dos laterals avançats. En els primers compassos del joc el canvi tàctic va funcionar i Ivan Vicente va avançar als de la Llagosta, amb un remat d’una falta. Poc després, el conjunt local va empatar de penal i la tendència del duel va canviar per una desconnexió llagostenca. L’Atlètic Ibèria va marcar tres gols consecutius abans del descans per posar-se 4 a 1. Tot i això, amb el 2 a 1, Albert va tenir una clara ocasió per marcar l’empat, però no va estar afortunat en el remat.

A la represa, La Llagosta va tornar al seu sistema defensiu habitual de quatre defenses i Daniel Arroyo va ajustar l’electrònic després d’una gran acció col·lectiva. Però al minut 69, quan millor estava La Llagosta, l’àrbitre va expulsar Marc Infantes amb una doble targeta groga per tallar un contracop, que va sentenciar a l’equip llagostenc. A les acaballes, l’Atlètic Ibèria va marcar el 5 a 2 definitiu.

“Sincerament, m’esperava més de l’Atlètic Ibèria. Tot i perdre, hem estat competitius. Ens ha perjudicat una desconnexió d’uns 20 minuts a la primera part, que ens ha fet marxar al descans 4 a 1. A la segona part, tot i l’expulsió d’Infantes, hem jugat força bé i hem tingut ocasions per ajustar l’electrònic”, explica el tècnic, José Maria Corzo.

La Llagosta, amb quatre punts, ocupa l’onzè lloc del grup 11 de la Tercera Catalana. Aquesta setmana no jugarà cap partit perquè el seu següent rival, el Levante Badalona, s’ha retirat de la competició.