Dilluns, 30 setembre 2024
24.5 C
La Llagosta

Molta participació en la primera Festa dels Animals de la Llagosta

Animalets, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i d’altres entitats, va organitzar dissabte la primera Festa dels Animals de la nostra localitat. La jornada va comptar amb una gran participació.

La gran majoria d’activitats es van desenvolupar al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, on es van instal·lar una quinzena de parades de protectores d’animals. L’Ajuntament de la Llagosta, Animalets, Parlem Queer!, l’Associació Pessebre Vivent de la Llagosta i La Llagosta contra al càncer també van comptar amb el seu propi estand.

Una de les primeres activitats va ser un caminagos solidari amb 25 participants. Les persones assistents a la Festa dels Animals van poder gaudir de xerrades, tallers i un espectacle de màgia entre altres actes.

A més, al Centre Cultural, entre les 15 i les 19 h, hi va haver un taller de captures d’animals a càrrec de l’entitat Los cuatro de la empanadilla, que van explicar diferents mètodes efectius per a la captura i els rescats especials. Un centenar de persones van assistir a l’acte.

La presidenta d’Animalets, Montse Segura, ha indicat que “tothom està molt content amb el desenvolupament de la Festa dels Animals”. Segura ha explicat que ara enviaran una enquesta a tots els paradistes sobre l’activitat. La presidenta d’Animalets ha destacat que La Llagosta contra el càncer els va regalar uns productes amb els quals es va fer un sorteig dissabte per obtenir més recursos econòmics per a la protectora d’animals de la Llagosta.

La regidora de Benestar Animal de l’Ajuntament de la Llagosta, Núria Guerrero, ha destacat la presència de públic durant la Festa dels Animals. Guerrero ha avançat “la voluntat de l’Ajuntament de tornar a col·laborar amb Animalets per fer la segona edició de la Festa dels Animals”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies