Divendres, 13 setembre 2024
19.4 C
La Llagosta

La Cursa Popular de la Llagosta esgota els dorsals amb 800 participants

La 35a edició de la Cursa Popular de la Llagosta omplirà diumenge els carrers de la nostra localitat amb 800 participants. La cursa atlètica, que organitza l’Ajuntament, ha esgotat el nombre de dorsals i ha superat en uns 250, els participants de l’edició de l’any passat. Per distàncies, la prova de 10 km aplegarà 439 participants; la de 5 km, 281; i les curses infantils, 80.

La sortida de les curses de 10 i 5 km es faran a les 9.30 hores des del carrer de l’Estació, abans d’arribar al passeig de l’alcalde José Luis López Segura. El recorregut passarà pels principals carrers de la nostra localitat i està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Els participants dels 5 km faran una volta al circuit i els de 10 km en faran dues. Pel que fa a les curses infantils, es preveu encetar a les 11.10 hores, també al carrer de l’Estació.

Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria en les curses de 10 i 5 km i en les infantils. Tots els participants de les proves infantils rebran una medalla.

Cursa solidària amb l’ELA

La Cursa Popular de la Llagosta serà solidària amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Amb la inscripció hi havia la possibilitat de fer una donació, des d’1 a 20 euros, que aniran directament a la fundació. Diumenge, també hi haurà la possibilitat de fer donacions a la fundació solidària mitjançant la participació en uns sortejos. La Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls té per objecte la promoció de tota mena d’accions destinades a millorar la qualitat de vida de les persones i famílies afectades d’ELA, i altres malalties de motoneurona, inclosa la investigació, donant-los tot el suport i ajuda possibles. També col·laborant de manera puntual amb altres  organitzacions no governamentals (ONG’s). 

Restriccions trànsit

Diumenge al matí estarà prohibit estacionar a tot el carrer de l’Estació; al carrer Montseny, des del carrer de l’Estació fins al carrer Doctor Ferran; i al carrer Riera Seca, davant del Pavelló Antonio García Robledo.

La Policia Local recomana planificar les sortides en vehicle per tal de no coincidir amb l’horari de la cursa popular. Des de les 9 h i fins a les 11.30 h, aproximadament, la circulació de vehicles al nostre municipi es veurà molt restringida.

Publicitat

Publicitat

Més notícies