Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Alborada celebrarà dissabte el Dia del soci

L’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà dissabte el Dia del soci. L’entitat fa cada any un dinar per agrair la tasca dels socis al llarg de l’any. La celebració tindrà lloc a partir de les 14 h a la seu de l’entitat, al carrer de Mogoda.

Després del dinar, hi haurà un homenatge a algunes persones sòcies veteranes de l’Alborada. La celebració del Dia del soci acabarà amb una mica de ball i música a càrrec d’algun membre de l’entitat. Al dinar d’aquest any està previst que participin 140 comensals. Les reserves estan exhaurides des de fa uns dies.

L’any passat, el Dia del soci es va organitzar coincidint amb la festa de Carnaval, però l’experiència no va resultar del tot satisfactòria i l’entitat ha decidit fer-lo una mica més tard.

Publicitat

Publicitat