Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Es lliuren els premis de la vuitena edició del Ral·li Fotogràfic de la Llagosta

La Colla Gegantera i el Foto-Club la Llagosta han lliurat els premis de la vuitena edició del Ral·li Fotogràfic de la Llagosta. L’acte ha tingut lloc aquest dimarts a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

Al concurs han pres part 18 persones, quatre més que l’any passat, que van participar durant la Diada de l’Onze de Setembre. En total s’han lliurat 108 fotografies. Les tres millors imatges de la categoria adults han estat obra de Daniel Pardo, Isa Moreno i Jordi Abarca; mentre que a la categoria júnior han estat escollides les imatges d’Eloi Martín, Sara Seisdedos i Xavi Ruiz. Tots sis han guanyat un xec de 50 euros. El jutge del certamen ha estat el fotògraf Joan Buxó, professor i reconegut fotògraf català, que no ha pogut assistir en l’acte.

Judith Pardo i el regidor de Cultura, Fran Ruiz, amb la imatge de la Trobada Gegagntera.

Pel que fa a la imatge que es convertirà en el cartell de la pròxima Trobada Gegantera de la Llagosta és obra de la júnior Judith Pardo. La fotografia de la guanyadora té com a protagonista a la geganta Mariona. La trobada gegantera de la Llagosta està prevista que se celebri durant el mes de març de 2020.

Publicitat

Publicitat