Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Comença la vuitena edició del Campus Antonio García Robledo

Fotografia: Facebook Antonio García Robledo.

El Campus Antonio García Robledo va començar diumenge la vuitena edició, que es desenvoluparà fins al 14 de juliol amb un total de 120 infants, d’entre 7 a 16 anys. El campus comptarà amb un primer torn, de 1 al 7 de juliol, i un segon, del 8 al 14 de juliol.

El campus que organitza l’esportista professional d’handbol de la nostra localitat se celebra un any més a la Casa de Colònies El Company, a Vilanova de Sau. A banda de fer tecnificació d’handbol, també es practicaran altres activitats esportives i lúdiques. A més, el campus compta amb monitors i monitores esportius, de lleure, i haurà la presència d’entrenadors i jugadors vinculats amb equips de la Lliga Asobal d’handbol i d’altres lligues europees.

Publicitat

Publicitat

Més notícies