Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Demà dimecres, captació de sang de Setmana Santa a la Llagosta

Demà dimecres, es farà una nova captació de sang a la Llagosta. Una unitat mòbil del Banc de Sang estarà instal·lada durant tot el dia a la plaça d’Antoni Baqué, davant de l’església. L’horari per poder donar sang serà al matí, de les 10 a les 14 h, i a la tarda, de les 17 a les 21 h.

El Banc de Sang fa una crida especial a totes les persones donants i aquelles que encara no ho són per tal que durant aquests dies de Setmana Santa s’apropin a donar sang. En aquesta època, les donacions baixen habitualment fins a un 20% i això fa que es ressentin les reserves, sobretot de plaquetes.

La visita del Banc de Sang es farà en dimecres i no en dijous, com és habitual. D’aquesta manera, es vol facilitar una major afluència de donants abans de marxar de vacances. Per donar sang, només cal tenir entre 18 i 70 anys i pesar més de 50 quilos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies