Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

L’ambulatori de la Llagosta promou l’alimentació saludable amb una taula informativa

El Centre d’Assistència Primària de la Llagosta va instal·lar durant uns dies una taula informativa sobre alimentació saludable i equilibrada. L’acció es va fer coincidir amb el Dia Mundial de l’Obesitat, que s’escau l’11 d’octubre, i el Dia Mundial de l’Alimentació, que va ser el 16 d’octubre.

La taula, que es va posar al vestíbul del centre, oferia informació sobre el plat saludable. A més, es recollien diversos consells bàsics per mantenir una alimentació equilibrada. La mostra es va complementar amb el tríptic Salut i Benestar. La idea de la taula informativa era insistir en la necessitat de mantenir una alimentació correcta per gaudir de bona salut i prevenir moltes malalties, com ara l’obesitat, que s’ha convertit en una gran pandèmia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies