Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb Oncovallès

L’Ajuntament de la Llagosta i la Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’activitats d’ajuda als malalts oncològics i les seves famílies. L’acte ha tingut lloc a l’Edifici Administratiu del Consistori llagostenc i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i del president d’Oncovallès, Pere Cladellas.

Oncovallès ofereix diversos serveis per prevenir la malaltia. A més, organitza taules informatives als centres de salut i col·labora amb els hospitals de la comarca. També ofereix suport emocional, orientació i informació als malalts i als seus familiars, entre altres accions.

Amb el conveni signat avui, l’Ajuntament i Oncovallès treballaran plegats també per ajudar famílies de la Llagosta afectades per la malaltia. El Consistori farà una aportació anual a Oncovallès de mil euros. El conveni s’estableix per un any, renovable automàticament pel mateix període si cap de les dues parts no sol·licita l’extinció del mateix.

Publicitat

Publicitat

Més notícies