Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

El CE la Llagosta jugarà aquesta temporada en el grup 6 de la Quarta Catalana

L’amateur del CE la Llagosta jugarà aquesta temporada 2017-2018 en el grup 6 de la Quarta Catalana. L’equip de la nostra localitat havia disputat les darreres campanyes al grup 8, però enguany una reestructuració de la Federació Catalana de Futbol ha enquadrat a la Llagosta al grup 6.

El grup comptarà amb equips del Vallès Oriental com l’Ametlla del Vallès, Martorelles i Lliçà d’Amunt; del Vallès Occidental com la Unificació Santa Perpètua B, Palau-solità i Plegamans i Sentmenat; i del Maresme com l’Empenta, Vilassar de Dalt, Alella 2013 Associació, Premià de Dalt B, Masnou, Tiana i Cabrils.

La primera jornada del CE la Llagosta tindrà lloc l’1 d’octubre al camp del Palau-solità i Plegamans i el primer partit com a local serà el 8 d’octubre contra la Unificació Santa Perpètua B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies